Sæt bestående af en termokop og tallerken fra Royal Copenhagen Blå Samlerartikler

Royal Copenhagen Samlerartikler

Royal Copenhagen samlerartikler er en historisk og højt elsket tradition.
Hvert års motiv er en fortælling om dansk kulturhistorie, og som små tidslommer har de karakteristiske, blå samlerartikler og de elskelige julemands- og juletræsfigurer, prydet utallige hjem i generationer. Skabt i 1908.

ROYAL COPENHAGEN JULEPLATTER

Lige siden den første Royal Copenhagen Juleplatte blev frigivet i 1908, har den været elsket blandt samlere verden over. Hver platte er en fortælling om dansk historie og kultur. Relieffet til motivet på Royal Copenhagens juleplatter er håndskåret, ud fra kunstnerens tegning, af de dygtigste modellører, og som alle platter er blevet det i mere end 100 år, er årets platte fremstillet efter stolte, gamle håndværkstraditioner. Kunstneren og skulptøren Allan Therkelsen har stået bag Royal Copenhagens juleplatter siden 2016.

GØR HVERT ÅR TIL NOGET SÆRLIGT
Hvert år bærer på sin egen unikke historie. Gennem årene har hver en juleplatte og samlerartikel fra Royal Copenhagen fortalt historier om uforglemmelige øjeblikke. Som den lille pige, der fodrer svanerne ved søerne i København. Eller den knælende engel fra 1945, der markerer afslutningen på 2. verdenskrig. Hvert produkt er en fortælling – og uanset hvordan du samler, bliver disse unikke stykker af dansk kulturhistorie også en del af din fortælling og borddækning.

ET HELT SÆRLIGT BORDKORT
Årsplatterne fra Royal Copenhagen er blevet udgivet hvert år siden 1908, hvert år med et nyt motiv. Som med alt andet Royal Copenhagen porcelæn, kan porcelænet gå i arv eller få nyt liv når det for eksempel sælges videre hos antikvitetshandlere eller på sommerens loppemarkeder. Derfor er der også rig mulighed for at starte sin juleplattesamling ved at kigge bagud. Tag hul på en helt særlig juletradition og gå på jagt efter gamle platter, der passer til familiemedlemmernes fødeår og benyt platterne som bordkort til den årlige julefrokost eller måske endda juleaften. På den måde, har du også en helt ideel dåbsgave klar, når det er tid til familieforøgelse. Et fint og personligt bidrag til det traditionsrige julebord.