Flora

Højhankskop - Magnolia 33 cl

Stel variation

Magnolia

Denne Flora højhankskop prydes af en elegant, udsprungen magnolie i rosa nuancer og en enkelt knop, som endnu ikke har åbnet sine kronblade. Højhankskoppen på 33 cl er perfekt som både kaffekop og tekop. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.

Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china

De Tre BølgerI 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Varenummer
1055293
EAN nr.
5705140735328
Længde
12,5 cm
Højde
10 cm
Volume
33 cl

Kollektionen

Flora er dekoreret med romantiske blomster så livagtige, at de selv i vintermørket kan frembringe forårets og sommerens glæder. Hver blomst er afbildet i forskellige udtryk på de mange funktionelle steldele, som er smukke hver for sig eller i et skønt blomsterflor. Find din yndlingsblomst og bring naturens blomstrende juveler indenfor.

 

Se kollektionen

Line Drawings of Flora High Handle Cup 33cl

Unik Gaveindpakning

En gave fra Royal Copenhagen fortæller en historie, selv før den bliver åbnet, og gaveindpakningen gør det i sig selv til en gave som ingen anden.

Breakage Warranty

Selvom porcelæn er skrøbeligt, er porcelæn fra Royal Copenhagen skabt til at blive brugt hver dag. Skulle dit porcelæn få skår eller brud, tilbyder vi to års Brudgaranti på produkter i 1.sortering.

Forlænget Returret

Her på royalcopenhagen.com kan du som altid shoppe det fulde sortiment af Royal Copenhagens porcelæn. Lige nu tilbyder vi forlænget returret på 60 dage.

Similar Products