Royal Copenhagen tilbyder

 Fri retur
 Julegaver kan byttes indtil d. 31. marts, 2022
 Bestil før d. 21. december for levering før jul

Royal Copenhagens Juleborde

For 58. år i træk åbnes dørene til den elskede julebordsudstilling i Royal Copenhagens flagskibsbutik på Amagertorv 6 i hjertet af København. Gennem årene er udstillingen blevet en fast juletradition, der siden 1963 har samlet tusinder af besøgende på tværs af generationer.

HOME FOR THE HOLIDAYS

Det er i hjemmet, vi skriver årets julekort, hvor vi nyder en kop te, mens vi færdiggør ønskesedler og omhyggeligt planlægger de gaver, vi vil give til vores kære.

Sæt farver på hverdagen med de flotte krus fra Contrast til en særlig nedsat pris.

Flora højhankskop fyldt med kaffe - klar til hygge.

THE LAST OF ITS KIND

Hvert år udvides og forfines vores kollektioner med inspirerende tilføjelser. For at give plads til dem, må vi arkivere andre. Se her hvilke steldele, der udgår ved årets udgang, og som du derfor kan nyde særlige priser på.

SHOP DE SMUKKE STELDELE

Unik Gaveindpakning

En gave fra Royal Copenhagen fortæller en historie, selv før den bliver åbnet, og gaveindpakningen gør det i sig selv til en gave som ingen anden.

Breakage Warranty

Selvom porcelæn er skrøbeligt, er porcelæn fra Royal Copenhagen skabt til at blive brugt hver dag. Skulle dit porcelæn få skår eller brud, tilbyder vi to års Brudgaranti på produkter i 1.sortering.

Forlænget Returret

Her på royalcopenhagen.com kan du som altid shoppe det fulde sortiment af Royal Copenhagens porcelæn. Lige nu tilbyder vi forlænget returret på 60 dage.