• Exclusives

Purpur Musselmalet Halvblonde

Tallerken 27 cm

Det håndmalede, dybrøde blomstermønster på Purpur Musselmalet Halvblonde kommer smukt til sin ret på middagstallerkenen på 27 cm, oplagt til både portionsanretninger og serveringer. Et bord, hvor hver kuvert er smukt dækket med Purpur Musselmalet Halvblonde, vil uden tvivl få dine gæster til at føle sig en smule mere værdsat – uanset anledningen.

Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2023
Materiale: Porcelæn

Produktpleje

De Tre Bølger i bunden af alt porcelæn fra Royal Copenhagen. Læs mere.

Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Varenummer
1061752
EAN nr.
5705140738534
Bredde
27 cm
Længde
27 cm

Kollektionen

Purpur-farven dateres tilbage til 1600-tallet, hvor den tyske alkymist A. Cassius udviklede den glødende og intense farve. Da Frantz Heinrich Müller grundlagde den Kongelige Danske Porcelainsfabrik i 1775, havde han gemt opskriften på den sjældne farve i sin notesbog. I senere år har Royal Copenhagen reintroduceret den historiske formel til den overglasur-bemalede dekoration på Purpur Musselmalet Halvblonde.

Se kollektionen

Unik Gaveindpakning

En gave fra Royal Copenhagen fortæller en historie, selv før den bliver åbnet, og gaveindpakningen gør det i sig selv til en gave som ingen anden.

Breakage Warranty

Selvom porcelæn er skrøbeligt, er porcelæn fra Royal Copenhagen skabt til at blive brugt hver dag. Skulle dit porcelæn få skår eller brud, tilbyder vi to års Brudgaranti på produkter i 1.sortering.

Forlænget Returret

Her på royalcopenhagen.com kan du som altid shoppe det fulde sortiment af Royal Copenhagens porcelæn. Lige nu tilbyder vi forlænget returret på 60 dage.