Blå Samlerartikler

Bing & Grøndahl barnets dag platte - Gartnerens lille hjælper 13 cm

Bing & Grøndahl Børnenes dag platte er som en gave pakket ind i nostalgi. Årets platte har et motiv kaldet Gartnerens lille hjælper, der forestiller et barn, der planter et træ med en hvalp, der er ivrig efter at hjælpe eller måske bare er ivrig efter at grave et større hul.

Designet af: Sven Vestergaard
Produceret siden: 2023
Materiale: Porcelæn

De Tre Tårne
Bing & Grøndahls bagsidestempel med de tre tårne stammer fra 1895, hvor fabrikken overgik til aktieselskab med Harald Bing som administrerende direktør. På dette tidspunkt blev porcelænet fra Den Kongelige Porcelænsfabrik (Royal Copenhagen) ofte omtalt som ’Københavnsk porcelæn’. For at fastslå, at Bing & Grøndahls porcelæn ligeledes var Københavnsk, valgte Harald Bing at benytte de tre tårne fra Københavns byvåben som porcelænsfabrikkens bagsidestempel. 
Det midterste tårn menes at være Københavns første kongeborg - Absalons Borg, som lå på Slotsholmen, mens de to mindre symboliserede ringmuren omkring borgen.

Varenummer
1066058
EAN nr.
5705140741992
Bredde
13 cm
Længde
13 cm
Line drawing of BG Collectibles CHILDRENS DAY PLATE 13CM

Kollektionen

Opdag årets samlerartikler fra Blue Collectibles og markér de særlige mærkedage i årets løb. Hvert år får hver eneste del et nyt udtryk, dog med den samme blå underglasur, som har været kendetegnende for porcelænsdelene siden den første juleplatte kom til verden i 1895.

Se mere

Blue Collectibles from Royal Copenhagen

Unik Gaveindpakning

En gave fra Royal Copenhagen fortæller en historie, selv før den bliver åbnet, og gaveindpakningen gør det i sig selv til en gave som ingen anden.

Forlænget Returret

Her på royalcopenhagen.com kan du som altid shoppe det fulde sortiment af Royal Copenhagens porcelæn. Lige nu tilbyder vi forlænget returret på 60 dage.