• Limited Edition
  • Nyhed
  • Exclusives

Special Edition

Rose Bonbonniere Limited Edition 10 cm

I anledning af Regentparrets 20-års bryllupsdag præsenterer Royal Copenhagen Rose Bonbonniere. I Danmark kendes 20-års bryllupsdagen som 'Porcelænsbrylluppet', og traditionen tro giver man ofte en gave af porcelæn til det fejrede par.
Med inspiration fra Daisy Bonbonnieren designet til HM Dronning Margrethe II's 50-års jubilæum på tronen, har Rose Bonbonnieren et detaljeret relief af en rose på sit låg. Rose Bonbonnieren er Limited Edition og sælges så længe lager haves.

 

Varenummer
1073940
EAN nr.
5705140748380
Bredde
10 cm
Længde
10 cm
Højde
6 cm
Limited edition Rose Bonbonniere is perfect for keeping your jewellery in

ROSE BONBONNIERE

I Danmark kendes 20-års bryllupsdagen som ‘Porcelænsbrylluppet’, og traditionen tro giver man ofte en gave af porcelæn til det fejrede par.
I anledning af H.M. Kong Frederik X og Dronning Marys 20-års bryllupsdag præsenterer vi Rose Bonbonniere Limited Edition. Rose Bonbonniere er udsmykket med relieffet af en rose på sit låg, og er på smukkeste vis i familie med Daisy Bonbonnieren fra 2022, designet i hyldest til H.M. Dronning Margrethe IIs 50 år på tronen.
Rose Bonbonniere Limited Edition er kun tilgængelig i 2024 og fås eksklusivt i Royal Copenhagens egne butikker samt royalcopenhagen.com.

Unik Gaveindpakning

En gave fra Royal Copenhagen fortæller en historie, selv før den bliver åbnet, og gaveindpakningen gør det i sig selv til en gave som ingen anden.

Breakage Warranty

Selvom porcelæn er skrøbeligt, er porcelæn fra Royal Copenhagen skabt til at blive brugt hver dag. Skulle dit porcelæn få skår eller brud, tilbyder vi to års Brudgaranti på produkter i 1.sortering.

Forlænget Returret

Her på royalcopenhagen.com kan du som altid shoppe det fulde sortiment af Royal Copenhagens porcelæn. Lige nu tilbyder vi forlænget returret på 60 dage.