Stjerne Riflet Jul

Lysestage 17,5 cm

Stjerne Riflet Jul Lysestage på 17,5 cm har et klassisk design, der passer perfekt ind i den traditionsrige juletid. Langs kanten hænger en granguirlande, der er pyntet med silkesløjfer og den fineste julepynt, mens kanten og den elegante hank er rørt af guld, der skinner i stearinlysets skær. Sæt lysestagen på spisebordet eller sofabordet og tilføj et smukt skær af julens særlige magi til skattede minder med dine kære. Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og den fineste julepynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.

Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Bone china

De Tre BølgerI 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Varenummer
1024778
EAN nr.
5705140730668
Bredde
17,5 cm
Højde
4 cm

Kollektionen

Start nye traditioner og sæt julestemningen på bordet med Stjerne Riflet Jul. Hver steldel har et klassisk formsprog og er dekoreret med gyldne detaljer, en klassisk granguirlande og særligt udvalgt julepynt. Find dine favoritter blandt Royal Copenhagens julestel og gør julen ekstra magisk.

 

Se kollektionen

Unik Gaveindpakning

En gave fra Royal Copenhagen fortæller en historie, selv før den bliver åbnet, og gaveindpakningen gør det i sig selv til en gave som ingen anden.

Breakage Warranty

Selvom porcelæn er skrøbeligt, er porcelæn fra Royal Copenhagen skabt til at blive brugt hver dag. Skulle dit porcelæn få skår eller brud, tilbyder vi to års Brudgaranti på produkter i 1.sortering.

Forlænget Returret

Her på royalcopenhagen.com kan du som altid shoppe det fulde sortiment af Royal Copenhagens porcelæn. Lige nu tilbyder vi forlænget returret på 60 dage.